Un fost ministru conservator a fost arestat după ce o femeie l-a acuzat de viol şi agresiune sexuală, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Metropolitană a confirmat că a început o anchetă privind patru presupuse incidente în perioada iulie 2019 - ianuarie 2020 în diferite locuri din Londra. Aceasta a precizat că un "bărbat de circa 50 de ani" a fost reţinut.

El se confruntă cu acuzaţii ale unei femei care a lucrat la biroul său parlamentar şi care susţine că a abuzat de ea în mai multe rânduri. Ea susţine că parlamentarul a agresat-o, a forţat-o să facă sex şi a lăsat-o atât de traumatizată încât a trebuit să meargă la spital.

"Vineri, 31 iulie, Poliţia Metropolitană a primit acuzaţii referitoare la patru incidente separate care presupun acuzaţii de infracţiuni sexuale şi agresiune. Se presupune că aceste infracţiuni s-au produs pe adrese din Westminster, Lambeth şi Hackney între iulie 2019 şi ianuarie 2020. Un bărbat a fost arestat, fiind bănuit de viol", a anunţat Scotland Yard.

Sunday Times a anunţat că un parlamentar conservator a transmis prima oară acuzaţia femeii lui Mark Spencer, un lider al Conservatorilor, şi lui Jacob Rees-Mogg, liderul Camerei Comunelor, după ce a vorbit cu presupusa victimă în urmă cu o lună. Spencer a sfătuit-o pe femeie să facă o plângere oficială.

"Luăm extrem de în serios toate afirmaţiile de această natură. Întrucât această problemă este în mâinile poliţiei, ar fi nepotrivit să comentăm", a anunţat Partidul Conservator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.