O jucătoare participantă la turneul de tenis la Palermo a fost testată pozitiv cu Covid-19, au anunţat organizatorii, precizând însă că această competiţie va continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au anunţat acest lucru chiar înainte de începerea calificărilor la turneul italian.

Jucătoarea, a cărei identitate nu a fost divulgată şi care nu prezenta simptome, a fost retrasă de pe tablou şi toate persoanel aflate în contact cu ea au fost testate.

După cinci luni de la suspendarea circuitului feminin din cauza pandemiei de coronavisrus, Palermo Ladies Open, de categorie WTA International, va începe sâmbătă, cu mecurile din calificări. Partidele de pe tabloul principal sunt programate de luni.

Simona Halep, locul 2 WTA, şi-a anunţat retragerea de la Palermo Ladies Open, însă din România vor participa Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, Irina Begu, locul 81 WTA, şi Patricia Ţig, locul 85 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.