Aproximativ 15.000 de persoane au participat la demonstraţii, la Berlin, faţă de măsurile luate în lupta contra coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestatatrii au dansat şi au cântat "We are free people!" (Suntem oameni liberi), în acordurile melodiei We Will Rock You a trupei Queen.

Demonstraţii purtau pancarte pe care scria "Facem zgomot pentru că ne furaţi libertatea" şi "Gândiţi! Nu purtaţi mască".

Potrivit Reuters, majoritatea protestarilor nu purta mască, unul dintre aceştia afirmând că masca reprezintă o măsură de "sclavie".

1500 de agenţi de ordine au fost desfăşuraţi la această manifestaţie, iar autorităţile locale au anunţat că au depus plângere împotriva organizatorilor pentru nerespectarea "regulilor de igienă".

De la începutul pandemiei, în Germania s-au înregistrat peste 200.000 de infectări cu COVID-19 şi aproape 1.000 de decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.