Premierul Ludovic Orban a anunţat că nerespectarea regulilor de protecţie sanitară trebuie sancţionată în conformitate cu prevederile legale, iar cei care nu le respectă se pun pe ei în pericol, dar îi pui şi pe cei din familie, pe apropiaţi sau pe colegi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Orban a fost întrebat sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Modrogan, în baza cărei hotărâri au fost date amenzile în judeţul Argeş. 
 
„În baza hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Toate amenzile pot fi date din momentul publicării în Monitorul Oficial”, a precizat premierul.
 
Întrebat ce se va întâmpla cu amenzile date până acum şi dacă pot fi contestate în instanţă, Ludovic Orban a răspuns: „Oricine va contesta amenda, va avea şanse să câştige. Pe de altă parte, nerespectarea regulilor de protecţie sanitară, din punctul meu de vedere, trebuie sancţionată în conformitate cu prevederile legale. Dacă nu respecţi regulile de protecţie sanitară te pui pe tine în pericol, dar îi pui pe ceilalţi în pericol, dar în primul rând îi pui în pericol pe cei dragi, pe cei apropiaţi, familia, prietenii, rudele, colegii de birou”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.