Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, într-un comunicat de presă. Poliţistul de penitenciare a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul medical şi a purtat echipamentul de protecţie. A fost demarată o anchetă epidemiologică, mai arată ANP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă informăm că, astăzi, 01.08.2020, un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul medical, cu purtarea echipamentului de protecţie”, arată comunicatul de presă al ANP remis sâmbătă News.ro.

Sursa citată a adăugat că a fost demarată o anchetă epidemiologică.

„Administraţia locului de deţinere a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, ancheta epidemiologică fiind în curs. La nivel administrativ, se menţine aplicarea măsurilor de prevenţie, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor custodiate, până la acest moment nefiind identificată simptomatologie specifică”, conchide sursa menţionată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.