Concertele “Sunset Sea-mphony” revin la Constanţa la începutul lunii august, urmând să fie susţinute două spectacole în fiecare zi, între 1 şi 9 august, în două zone diferite din oraş. Accesul publicului este gratuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că seria “Sunset Sea-mphony” se întoarce în Constanţa pentru al patrulea an consecutiv.

Sunset Sea-mphony 2020 propune, în această vară, o nouă abordare: vor fi susţinute câte două concerte în fiecare zi, primul în parcul Arheologic din vecinătatea sediului principal al Primăriei Constanţa (19:00 - 20:00), cel de-al doilea în spaţiul deja consacrat, la grupul statuar „Pescarii” de pe faleza Cazinoului (21:00 - 22:00).

De asemenea, ediţia din acest an oferă publicului cel mai bogat repertoriu de până acum: 75 de piese româneşti şi străine cunoscute din genuri muzicale diferite. Acestea vor fi interpretate live de orchestra simfonică Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca.

“Sunt piese celebre de muzică simfonică, precum şi adaptări pentru interpretarea cu instrumente clasice ale unor melodii cunoscute, evergreen-uri, hit-uri pop-rock româneşti şi străine, cântece cunoscute de muzică populară românească. O treime din piesele ce vor fi ascultate în cadrul celor 18 concerte vor fi în primă audiţie la evenimentele de tip Sunset Sea-mphony”, se mai arată în comunicat. 

Accesul spectatorilor la concerte va fi gratuit, iar organizatorii vor lua toate măsurile stabilite de legislaţie pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa şi organizat de Asociaţia Culturală Georgiana Rusu, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca şi cu Teatrul de Stat Constanţa. Bugetul total al proiectului este de 333.000 de lei. 

“Sunset Sea-mphony” se va desfăşura între 1 şi 9 august. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.