Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore după ce au recrutat mai multe tinere, printre care şi minore, pe care le-au adăpostit în mai multe locuinţe din judeţul Constanţa şi le-au exploatat sexual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au făcut cinci percheziţii domiciliare în judeţele Constanţa şi Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori şi proxenetism.
“Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - iulie, patru persoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care şi minore şi le-ar fi adăpostit în imobile din judeţul Constanţa, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale”, se arată în comunicat. 
În urma percheziţiilor anchetatorii au confiscat opt telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum şi alte înscrisuri cu valoare probatorie.
Cele patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore şi vor fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.