Enel X Japonia, cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie al ţării, îşi extinde acoperirea geografică în acest an, unde oferă peste 200 MW de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului încurajează utilizatorii să-şi ajusteze consumul de energie pentru a ajuta la stabilizarea reţelei atunci când sunt solicitaţi de sistem.

”Cel mai mare agregator independent de servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie din Japonia îşi extinde operaţiunile pentru a oferi peste 200 MW de astfel de servicii în întreaga ţară, reprezentând aproximativ 16% din piaţă internă niponă”, a informat joi Enel X.

Businessurile comerciale şi industriale pot participa la echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie pentru a-şi gestiona mai bine utilizarea energiei şi pentru a sprijini reţeaua electrică a Japoniei.

Compania va furniza servicii de echilibrare a reţelei şi centrale electrice virtuale în regiuni noi din ţară, acumulând şi mai mult necesar de energie pentru a furniza servicii critice către reţeaua de electricitate a ţării.

”Suntem mândri că oferim servicii de echilibrare a reţelei prin managementul consumului către reţeaua electrică naţională a Japoniei. Portofoliul nostru pentru 2020 a depăşit 200 MW, iar acum deţinem aproximativ 16% din piaţa de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie a ţării. Lucrăm cu întreprinderi comerciale şi industriale din Japonia pentru a le ajuta să-şi gestiona mai bine utilizarea energiei şi pentru a sprijini reţeaua. Companiile sunt plătite pentru a pune la dispoziţie resurse critice la nivel de cerere în reţea, ceea ce avantajează comunitatea în ansamblul său”, spune Ushio Okuyama, şeful Enel X Japonia.

Programul japonez de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie susţine reţeaua de electricitate atunci când raportul dintre ofertă şi cerere este foarte strâns, contribuind la evitarea întreruperilor de energie. Afacerile locale de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie ale Enel X au crescut pornind din regiunea Kyushu, în 2017, în zonele Tohoku, Tokyo şi Kansai în 2019. Anul acesta compania va deservi întreaga naţiune a Japoniei.

”Programul de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie al Enel X Japonia este deschis utilizatorilor mari de energie din toate regiunile. Industriile bine adaptate la echilibrarea reţelei prin managementul consumului de energie includ producţia de oţel, produsele chimice şi metalice, industria de celuloză şi hârtie, gazele industriale, centrele de date şi companiile de tehnologie, precum şi managementul proprietăţilor”, arată compania.

Prin această extindere, compania a deschis recent un nou birou în Osaka, pe lângă sediul central din Tokyo.

Enel X Japonia este o filială a Enel X, divizia globală de servicii energetice avansate a Grupului Enel care deţine poziţia de lider în programele de echilibrare a reţelei prin managementul consumului de energie la nivel global, cu o capacitate totală de peste 6,3 GW gestionată şi repartizată în cele două Americi, Europa, Asia şi Oceania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.