Eugen Tomac a afirmat că USR se opune unei alianţe din care să facă parte şi PMP pentru Bucureşti la alegerile locale, însă partidul pe care îl conduce este oricând dispus să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, cu o listă comună pentru Consiliul General.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Clarificări legate de candidaturile PMP la Bucureşti. Situaţia este foarte simplă, PMP nu a fost invitat în Alianţa pentru Bucureşti. USR se opune. Nu am avut ieri nicio negociere, singura persoană cu care am discutat în această perioadă în mod onest a fost Nicuşor Dan pe care îl cunosc de 20 de ani”, a scris Eugen Tomac joi pe Facebook. 
 
El a adăugat că, într-o alianţă ar fi putut fi câştigate minim cinci sectoare, separat însă un singur sector va avea primar de dreapta.
 
„PMP este dispus oricând să creeze o alianţă în jurul candidaturii lui Nicuşor Dan, cu o listă comună pentru Consiliul General. Aceasta trebuie să fie creată şi agreată de candidat, fiind echipa alături de care va lucra. De asemenea, candidaţi comuni la toate sectoarele. Aşa arată o alianţă de învingători.
PMP are candidaţi care şi singuri vor învinge PSD-ul, însă într-o alianţă putem câştiga în cel puţin 5 sectoare. Separat, în cel mai fericit caz, un singur sector va avea primar de dreapta”, a conchis Tomac.
 
Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat că USR nu doreşte ca PMP să facă parte din alianţa Dreptei în Capitală, motiv pentru care PMP va avea propriii candidaţi. 
 
„Nu voi lăsa partidul să rămână în derivă”, a anunţat Traian Băsescu care a adăugat că a cerut colegilor de partid să ia în calcul candidatura sa pentru funcţia de primar general. 
 
„PMP nu e partid de milogi, ne vom juca şansa”, a mai comentat Băsescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.