Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a tras focuri de armă în holul unui hotel din Miami Beach, furios din cazuă că o mamă şi fiul acsteia nu respectau, în opinia sa, în mod suficient recomandările sanitare cu privire la distanţarea socială, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să plecaţi, Nu staţi la distanţă”, le-a spus mai întâi Douglas Marks celor doi clienţi ai localului, potrivit unui raport al poliţiei din acest oraş turistic din sud-estul Statelor Unite consultat de AFP.

Femeia, Veronica Pena, şi fiul său, turişti veniţi din statul New Mexico, i-au ignorat remarcile şi s-au aşezat pe o canapea, întorcându-i spatele.

”Lăsaţi-mă să mă ocup eu de ei. Sunt două persoane care nu urmează recomandările”, a declarat apoi, Douglas Marks, în vârstă de 29 de ani, potrivit femeii.

Mai multe focuri de armă au răsunat în holul hotelului, fără ca cineva să fie rănit.

Douglas Marks a declarat poliţiei că credea că este urmărit, că a cerut recepţiei să cheme ajutoare şi că a tras - patru focuri de armă - ca ”avertisment”.

El a fost arestat cu privire la o agresiune în circumstanţe agravante cu o armă mortală şi uz de armă de foc în public,între alte capete de acuzare.

Acest nou incident trădează atmosfera tensionată din Florida - unul dintre epicentrele americane ale pandemiei covid-19, în care un locuitor din 50 este contaminat cu noul coronavirus.

Alt bărbat a fost arestat săptămâna trecută în ”Sunshine State”, după ce a ţintit cu pistolul o persoană care i-a cerut să poarte o mască într-un supermarket Walmart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.