Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, şi jucătorul spaniol Rafael Nadal, locul 2 ATP, vor evolua la Western&Southern Open şi la US Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa celor doi jucători la turneele americane poate fi considerată o surpriză. Djokovici, care a contractat coronavirusul după organizarea unor competiţii caritabile în Serbia şi Croaţia, şi-a exprimat anterior îndoiala cu privire la participarea la US Open din cauza protocoalelor sanitare implementate de organizatori.

La rândul său, Nadal a afirmat că nu este interesat de călătorii internaţionale şi că nu se aşteaptă ca turneele profesionsite să mai aibă loc în acest an.

Nume importante din tenisul masculin, ca Dominic Thiem, locul 3 ATP, Danil Medvedev, locul 5 ATP, Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP, Alexander Zverev, locul 7 ATP, şi Matteo Berrettini, locul 8 ATP, se vor afla pe tabloul principal la Western&Southern Open şi, foarte probabil, şi la US Open.

Western&Southern Open a fost mutat de la Cincinnati la New York, în acelaşi loc ca US Open, în săptămâna premergătoare grand slam-ului, oficialii federaţiei de tenis din SUA creând o "bulă" de biosecuritate la Flushing Meadows.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.