Camera Deputaţilor a aprobat în plenul de marţi, cu unanimitate de voturi, prelungirea sesiunii extraordinare în perioada 1-19 august. Biroul permanent a decis luni această prelungire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În temeiul art. 66 alin (2) din Constituţia României, republicată şi al art. 83 alin. (8) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, vă propun convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară, în data de 1 august 2020, ora 10.00, pentru perioada 1-19 august 2020, proiectul ordinii de zi regăsindu-se în anexă”, arată documentul transmis de preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu şi aprobat luni de Biroul permanent.

Anterior hotărârii din Biroul permanent, validată marţi în plenul Camerei, fusese decisă extinderea perioade lucrării Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară  pentru intervalul 16-31 iulie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.