Donald Trump a anunţat că nu va lansa prima minge în deschiderea meciului de baseball al New York Yankees, prevăzut luna viitoare, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Din cauza concentrării mele puternice asupra virusului chinezesc (sic), inclusiv a unor reuniuni prevăzute cu privire la vaccinuri, economiei noastre şi multor altor lucruri, nu voi fi în măsură să fiu la New York pentru a lansa (prima minge) a meciului Yankees de la 15 august”, a scris Trump pe Twitter, folosind un epitet despre noul coronavirus considerat rasist şi denunţat ca alimentând teorii ale conspiraţiei.

”O vom face mai târziu, în timpul sezonului”, a adăugat el.

Trump anunţa joi că preşedintele Yankees, Randy Levine i-a cerut să lanseze prima minge lameciul acasă împotriva Boston Red Sox.

Locatarul Casei Albe a făcut acest anunţ cu o oră înainte de reluarea Major League Baseball - amânată din cauza pandemiei covid-19 -, unde celebrul imunolog Anthony Fauci a lansat prima minge a Washington Nationals.

Fauci a devenit foarte popular în timpul pandemiei, din cauza experizei sale în domeniu şi a recomandărilor la prudenţă adresate americanilor.

Trump şi anturajul său nu apreciază intervenţiile şi popularitatea doctorului Fauci.

Primarul New Yorkului Bill De Blasio a criticat iniţiativa lui Donald Trump de a lansa prima minge la meciul New York Yankees-Boston Red Sox.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.