Tehnicianul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Voluntari, pierdut cu scorul de 0-2, că oboseala îşi spune cuvântul şi unii dintre jucătorii săi :parcă nu trag în aceeaşi direcţie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-au funcţionat mai multe astăzi. Suntem într-o perioadă în care este destul de greu, s-a acumulat oboseală. Dar asta este, ar trebui să terminăm cumva acest campionat şi la finalul sezonului să facem o analiză serioasă. Mereu când intră în teren de la pauză se întâmplă ceva. Există prafuri în aer care ne adorm şi primim gol. Oboseala probabil îşi spune cuvântul în momentul de faţă. Am încredere că acest campionat îl vom termina rămânând în prima ligă. Ne-a prins foarte nepregătiţi această pandemie, jucători care un şi-au prelungit contractele, destul de dificil când nu ai un lot şi numeros şi valoros. Pledez pentru terminarea campionatului pe teren, nu-mi doresc să se oprească, dar vom vedea. Sunt unii jucători care parcă nu trag în aceeaşi direcţie”, a spus Grozavu pentru posturile care transmit Liga I.

Formaţia FC Voluntari a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Măţan ’46 şi Căpăţână ’75 (penalti acordat pentru un fault în careu).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.