Două, persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică după amiază, pe Drumul Naţional 1, în staţiunea Buşteni, unde un şofer care a virat la stânga fără să se asigure a lovit doi motociclişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din primele cercetări, un conducător auto de 41 de ani ce se deplasa în staţiunea Buşteni, pe sensul de mers Ploieşti către Braşov, posibil pe fondul neacordării de  prioritate, ar fi efectuat viraj către stânga fără să acorde prioritate de trecere pentru doi conducători de motociclete, intrând în coliziune cu aceştia”, informează Poliţia judeţeană Prahova.
În urma accidentului cei doi motociclişti – o femeie de 27 de ani şi un bărbat de 39 de ani - au fost transportaţi la spital. Unul dintre ei a suferit leziuni grave, fiind găsit inconştient la locul accidentului. 
În accident au fost de asemenea implicaţi doi copii care nu au fost răniţi. 
Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor şoferului şi al celor doi motociclişti. Traficul rutier la locul accidentului a fost restricţionat, desfăşurându-se alternativ pe o singură bandă.
Un accident similar s-a produs sâmbătă seară în judeţul Argeş, unde un şofer a intrat pe contrasens şi a lovit un grup de motociclete, doi dintre motociclişti fiind răniţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.