Poliţiştii şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzău au prins în flagrant delict mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Peste 1 kilogram de cocaină a fost indisponibilizat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conforn Poliţiei Buzău, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Buzău, au prins în flagrant delict, în judeţul Buzău, un bărbat, de 25 de ani, care ar fi avut asupra sa droguri de mare risc.

În aceeaşi zi, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorului de caz, au prins în flagrant delict un bărbat din Arad, în timp ce acesta ar fi încercat să vândă 300 de grame de cocaină, în municipiul Timişoara. Bărbatul era însoţit de o altă persoană, în vârstă de 39 de ani.

Din cercetări a reieşit că, buzoianul, de 25 de ani, s-ar fi aflat în relaţii infracţionale cu bărbatul din Arad. Buzoianul ar fi fost coordonat de acest bărbat care i-ar fi stabilit întâlniri cu diferite persoane din mai multe judeţe ale ţării, în scopul vânzării drogurilor.

Concomitent cu activitatea de prindere în flagrant delict, poliţiştii au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţul Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 1,05 kilograme de cocaină.

Poliţiştii au pus în aplicare patru mandate de aducere, iar persoanele au fost o conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, urmând a fi cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.

În urma audierilor, buzoianul de 25 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca persoanele bănuite să fie prezentate instanţei în cursul acestei zile pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La acţiune au participat poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, Arad şi Timişoara. La activităţi au participat şi jandarmi din Buzău şi Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.