Traficul se desfăşoară îngreunat sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, coloana de maşini ajungând la 7 km, după ce trei maşini s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 117, pe sensul către litoral, în zona localităţii  Perişoru, judeţul Călăraşi,  a avut loc  o coliziune în care au fost implicate 3 autoturisme.

Din primele date, nu au fost înregistrate persoane rănite.

Traficul este îngreunat în zonă, fiind restricţionate banda doi şi banda de urgenţă, formându-se coloană în mişcare de aproximativ 7 kilometri, conform datelor oferite de reprezentanţii Infotrafic. La puţin timp după accident, coloana de maşini ajunsese la 2 kilometri, însă ulterior, traficul s-a intensificat, ceea ce a dus la mărirea numărului maşinilor care se deplaseaza spre litoral.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.