Poliţiştii din Cluj-Napoca au demarat, vineri, cercetări, după o altercaţie ntre doi şoferi pe o stradă din oraş. Un bărbat a fost ameninţat cu un pistol, suspectul fiind identificat şi prins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 18.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Făt Frumos a avut loc o altercaţie în trafic, între doi conducători auto, unul dintre aceştia ameninţându-l pe celalalt cu un pistol. Autoturismul cu care se deplasa bărbatul a fost depistat de poliţişti la scurt timp, pe strada Calea Baciului, în apropierea unei staţii de carburanţi”, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că poliţiştii l-au identificat, fiind vorba despre un  bărbat de 42 de ani, din comuna Baciu.

”În urma controlului efectuat de poliţişti, a fost identificată arma în cauză, respectiv un pistol neletal, fără muniţie. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei  municipiului Cluj-Napoca, pentru stabilirea tuturor aspectelor în care s-a desfăşurat incidentul”, au mai transmis poliţiştii.

În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.