Malta e pregătită să le asigure turiştilor din România care vor veni în arhipelag, în această vară, anunţă reprezentanţii Malta Travel, cele mai bune condiţii de vacanţă în siguranţă şi tarife mai mici decât în 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult decât atât, turoperatorul le oferă turiştilor garanţia rambursării banilor achitaţi, în caz de închidere a aeroporturilor şi le dă posibilitatea încheierii unei asigurări de călătorie Covid-19.

În prezent, în arhiplag, intrarea NU este condiţionată de existenţa certificatului Covid sau de măsuri de carantină.

Puteţi găsi cele mai bune oferte pentru destinaţia Malta accesând www.malta.ro

De la 299 euro, 7 nopti de cazare la hotel de 4*(confort 3*) Bella Vista cu demipensiune,  transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg, transferuri  aeroport - hotel si retur, cu asistenţă turistică în limba română

De la 550 euro 7 nopti de cazare la GRAND HOTEL EXCELSIOR 5* – VALLETTA cu mic dejun,  transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg, transferuri  aeroport - hotel si retur, cu asistenţă turistică în limba română.

Aflată în Top 4 cele mai sigure ţări din Europa, din punct de vedere al numărului total de îmbolnăviri cu noul coronavirus, Malta a pregătit deja un protocol complex pentru toate unităţile de turism şi operaţiunile de primire turistică, pentru a se asigura respectarea strictă a regulilor de distanţare socială, practicilor de igienă şi a se reduce la maximum riscurile de infecţie cu COVID-19.

„Malta a gestionat cât se poate de strict această perioadă de pandemie, închizând practic toate căile de acces maritime sau aeriene, atât pentru plecări, cât şi pentru sosiri, cu excepţia transporturilor de marfă, umanitare sau de repatriere. Astfel s-a reuşit controlarea răspândirii bolii şi menţinerea în rândul primelor patru ţări din Europa cu cel mai mic număr de îmbolnăviri şi de decese, după Monaco, Insulele Feroe şi Muntenegru.

Acum, Malta oferă cele mai bune condiţii de vacanţă în siguranţă şi tarife mai mici decât în 2019. În plus, alegând să meargă în vacanţă cu noi, turiştii primesc garanţia rambursării banilor achitaţi, în caz de închidere a aeroporturilor.

De asemenea, suplimentar, le oferim oamenilor posibilitatea încheierii unei asigurări de călătorie Covid-19, de la Mondial Assistance, care îi poate despăgubi în cazul nefericit în care se îmbolnăvesc înainte de plecare.

În prezent, în arhiplag, intrarea nu este condiţionată de existenţa certificatului Covid sau de măsuri de carantină”, a declarat Mark Neville Farrugia, managerul Malta Travel, cel mai mare turoperator, pentru această destinaţie.

Potrivit acestuia, restaurantele malteze au deschis atât spaţiile interioare, cât şi cele exterioare, în condiţii speciale, iar unităţile care ating cele mai înalte niveluri de curăţenie şi siguranţă sunt semnalate cu autocolante amplasate la loc vizibil, astfel încât turiştii să le poată observa.

Cele mai importante principii pe care trebuie să le respecte orice turist care ajunge în Malta sunt, potrivit guvernului din arhipelag: menţinerea distanţării sociale, păstrarea unei igiene stricte şi purtarea măştii sau a vizetei.

„Măsurile vizează exclusiv siguranţa oamenilor, iar când aceasta nu va mai fi în pericol, lucrurile vor reveni la normal, cu siguranţă. Toţi operatorii maltezi s-au conformat regulilor stricte de igienă, pentru că îşi doresc, ca noi toţi, revenirea cât mai rapidă la normalitate. Important este să depăşim cu bine toate aceste probleme, pentru că ne putem bucura din nou de toate frumuseţile naturale şi de tezaurul arhitectural al Maltei, chiar şi purtând mască!”, a subliniat Mark Neville Farrugia.

În acest moment, din numărul total de peste 15 milioane de cazuri de îmbolnăviri înregistrate la nivel mondial, Malta a contabilizat mai puţin de 700 de cazuri, din care peste 660 au fost deja vindecate şi doar 9 decese.

Pentru mai multe informaţii şi oferte găsiţi detalii pe site-ul agenţiei Malta Travel www.malta.ro

Pentru o vacanţă în Malta, preţurile variază între 299 euro şi 550 de euro, în funcţie de cazare şi de serviciile de masă pentru care se optează.

 ”Indiferent de pachet însă, începând din 27 august când vom relua zborurile şi până la finalul lunii octombrie, turiştii vor beneficia de transport cu avionul dus-întors, bagaj de cală de 20 kg şi de asistenţă turistică în limba română”, susţine Mark Neville Farrugia. 

(Articol realizat cu sprijinul Malta Travel)

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.