Un adolescent de 16 ani din Caracal este cercetat de poliţişti după ce a bătut un câine, fiind anchetat de oamenii legii şi un tânăr de 19 ani, tot din Caracal, care a filmat scena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis vineri, că poliţiştii s-au sesizat în urma apariţiei imaginilor pe o reţelele sociale. 
“Cu privire la imaginile apărute pe reţelele sociale, în care un câine este lovit de un tânăr pe raza municipiului Caracal, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei mun.Caracal, a fost identificat tânărul bănuit de comiterea agresiunii, un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Caracal”, a afirmat IPJ Olt. 
Oamenii legii l-au identificat şi pe tânărul care a filmat întreaga scenă, acesta având 19 ani şi fiind tot din Caracal. 
Cei doi au fost audiaţi la sediul Poliţiei municipiului Caracal, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.