Doi muncitori au fost prinşi sub dărâmături vineri, după ce peretele unei cariere din Fundul Moldovei s-a prăbuşit peste utilajele pe care le conduceau. Unul dintre bărbaţi a fost salvat. celălalt fiind în continuare sub zidul prăbuşit. Unul dintre bărbaţi a fost salvat la puţin timp de la incident, cel de-al doilea a fost găsit decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Cel de-al doilea muncitor a fost găsit decedat, după ce echipele de salvare au reuşit să ajungă la el. Iniţial s-a crezut că este inconştient, însă ulterior a fost constatat decesul.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Un perete de la o carieră din localitatea Fundu Moldovei (zona Pârâul Cailor) s-a prăbuşit peste două utilaje, care au fost surprinse cu tot cu conducătorii vehiculelor.
 
Unul dintre aceştia a fost scos de către persoanele aflate la faţa locului şi este conştient şi cooperant, însă cel de-al doilea şofer a rămas sub dărâmături, conform ISU Suceava.
 
La faţa locului s-au deplasat pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, un container multirisc, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.