Centrul Infotrafic anunţă că maşinile circulă în coloană de şapte kilometri, în zona închisă a Autostrăzii Sibiu – Orăştie, în dreptul localităţii Sebeş, judeţul Alba. Circulaţia pe A 1 este închisă între nodurile Cunţa şi Sebeş Vest, până vineri dimineaţă, pentru lucrări în vederea reaizării conexiunii A 10 cu A1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, joi, în zona închisă a autostrăzii A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 312, localitatea Sebeş, s-a format coloană în mişcare pe 7 kilometri, iar la kilometrul 292, localitate Cunţa, judeţul Alba, coloana se întinde pe 1 kilometru”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că, până vineri, ora 07.00, circulaţia este oprită pe Autostrada A1 Sibiu – Deva, pe tronsonul kilometric 292 – 312, între nodurile rutiere Cunţa şi Sebeş Vest, judeţul Alba.

Măsura este impusă pentru efectuarea lucrărilor de construcţie în vederea realizării conexiunii Autostrăzii A10 cu A1.

Traficul este deviat pe DN 1 şi DN 7.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.