Un amplu comparator de servicii de web hosting, ReviewHosting.ro s-a lansat oficial cu scopul de a facilita românilor accesul rapid la cele mai avantajoase servicii de găzduire web disponibile pe piaţa locală. În noul context social în care mediul online devine un canal de achiziţii şi informare tot mai important pentru un număr din ce în ce mai mare de români, alegerea corectă a serviciilor de web hosting reprezintă un subiect de mare interes pentru antreprenori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Creşte puternic numărul de iniţiative de antreprenoriat online, iar mediul de business consideră mediul e-commerce un canal de actualitate, în unele cazuri chiar salvator pentru afaceri. Apar astfel pe de o parte noi antreprenori pe internet, unii cu foarte puţine cunoştinţe în materie de alegere a serviciilor web, iar pe de altă parte există administratori de website-uri care îşi doresc să profite de trend, de oportunităţi, şi să se dezvolte, alegând şi mai bine soluţiile de găzduire web ale proiectelor lor.

În acest context, utilitatea ReviewHosting.ro este evidentă. Portalul îşi propune să compare în mod obiectiv ofertele providerilor de web hosting, oferind instrumente uşor de accesat. Proiectul se adresează companiilor de orice tip (IMM-uri şi chiar firme mari), precum şi bloggerilor, freelancerilor ce dezvoltă website-uri în diverse domenii. Funcţionalitatea este complexă, bazată atât pe părerea experţiilor, cât şi pe recenzii postate de utilizatori. Se au în vedere criterii de bază - fiabilitate, preţuri, suport, uptime, facilităţi - şi se acordă note pentru fiecare furnizor de servicii de web hosting.

"Review Hosting Romania te ajută să îţi găseşti serviciul de găzduire web ideal pentru tine. Testăm serviciile şi acordăm note pentru ca utilizatorii să poată alege serviciul de găzduire ce li se potriveşte cel mai bine. Utilizatorii acestui site pot împărtăşi experienţa plăcuta sau nu cu o firmă de hosting, astfel încât ceilalţi utilizatori ce vin pe acest site vor putea alege firma de hosting ideală", se menţionează pe ReviewHosting.ro.

Antreprenorii români caută în prezent servicii de găzduire web de calitate superioară, chiar servicii de web hosting premium. Dincolo de resurse consistente şi preţuri avantajoase, îşi doresc soluţii hardware şi software performante, precum şi o echipă de suport tehnic bine pregătită, experimentată, mereu alături la nevoie. Toate firmele fac promisiuni, aşa cum se întâmplă pe orice segment de piaţă în domeniul serviciilor, însă evident că există diferenţe semnificative între furnizori. ReviewHosting.ro este astfel un aliat al firmelor care investesc masiv în soluţii de ultimă generaţie, datacentere locale, puse în valoare de echipe orientate spre performanţa clienţilor.

ReviewHosting.ro vine cu promisiuni ferme: recenziile nu sunt falsificate, nu există lucruri ascunse, iar website-ul expune atât păreri pozitive, cât şi păreri negative. În paralel, există foarte multe informaţii utile despre web hosting, despre diferenţele între diverse soluţii în domeniu şi despre cum ar trebui făcute alegerile în funcţie de proiectele dezvoltate. Review Hosting Romania îşi propune să devină punctul de plecare pentru alegeri inspirate în materie de proiecte online, indiferent că este vorba despre e-commerce sau alte tipuri de websiteuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.