Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat că structura modulară de la Spitalul Elias poate fi funcţională de mâine şi că rămâne să fie detaşat personalul medical. El a mai spus că a fost făcut un apel către angajaţii din specialităţile de boli infecţioase, epidemiologie şi terapie intensivă, iar joi va fi prezentat numărul de medici, rezidenţi şi specialişti disponibili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Poate fi funcţională, mai rămâne să detaşăm personalul. În acest moment, noi avem aceste discuţii. După cum ştiţi, de două zile avem chiar şi pârghia legală să putem detaşa involuntar acest personal. S-a făcut întâi un apel pentru cei care sunt în specialităţi – boli infecţioase, epidemiologie, precum şi terapie intensivă”, a afirmat joi Nelu Tătaru, întrebat dacă poate fi funcţională de mâine structura modulară la Spitalul Elias.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că datele urmează să fie prezentate joi „tot ce au ca număr de medici şi rezidenţi sau medici specialişti sau primari, urmând ca, dacă există voluntari, să îi putem dirija ca voluntari, dacă nu există voluntari să facem acele detaşări”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.