Jucătorii echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe au afirmat, miercuri seară, că sunt dezamăgiţi pentru că nu au reuşit să câştige Cupa României în faţa celor de la FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne pare rău că nu am putut mai mult, dar sperăm să facem o figură frumoasă în campionat. Nu am demonstrat că meritam să câştigăm Cupa, nu ne-am făcut jocul. Toţi am greşit,. Sper să ne salvăm de la retrogradare în acest an", a declarat Ştefan.

La rândul său, Claudiu Vaşvari s-a declarat dezamăgit: "Sunt dezamăgit, voiam să facem un oraş fericit. S-a văzut că ei au avut mai multă prospeţime. Se pare că suntem obişnuiţi să luăm tontogoluri, acum trebuie să fim atenţi la meciurile de la retrogradare".

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe. Golul a fost marcat de Denis Man, în minutul 65, după o gravă eroare defensivă a adversarilor. FCSB a cucerit ultima dată trofeul în 2015, an în care a reuşit eventul. Acesta a fost primul meci al noului antrenor al FCSB, Anton Petrea, care l-a înlocuit pe Bogdan Argeş Vintilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.