Actriţa Amber Heard a recunoscut, în a doua zi de audieri în procesul intentat de fostul ei soţ, Johnny Depp, ziarului The Sun pentru defăimare, că l-a lovit pe actor pentru a o apăra pe sora ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Înalta Curte din Londra, Heard a spus marţi că l-a lovit cu pumnul pe Depp pentru că se temea că o va împinge pe scări pe sora ei, aşa cum actorul i-a făcut, susţine ea, modelului Kate Moss, care i-a fost iubită în anii 1990, relatează Reuters.

Depp a dat în judecată pentru defăimare News Group Newspapers, compania care deţine publicaţia The Sun. Ziarul britanic a scris că actorul şi-a bătut soţia şi susţine că cele scrise sunt adevărate.

Amber Heard, în vârstă de 34 de ani, susţine de mai mult timp că starul din „Piraţii din Caraibe” a atacat-o de cel puţin 14 ori, de multe ori ameninţând-o că o omoară, că a lovit-o cu palma şi cu pumnul, dar şi cu picioarele atunci când devenea „monstrul” - un alter ego violent şi gelos, alimentat de consumul excesiv de alcool şi droguri.

Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a negat că a fost violent cu Heard şi a spus că totul este o farsă, că el este cel care a fost fizic agresat.

Săptămâna trecută, actriţele Vanessa Paradis şi Winona Ryder, foste iubite ale lui Johnny Depp, au scris în mărturiile depuse la Înalta Curte de la Londra că acuzaţiile aduse lui de fosta soţie, Amber Heard, şi de tabloidul The Sun sunt false şi că nu reflectă persoana pe care ele o cunosc.

În cea de-a doua zi în care a fost audiată, Heard a fost întrebată despre incidentul din martie 2015, când l-a lovit pe Depp în timpul unei dispute, în casa lor din Los Angeles. Ea a spus că aceea a fost prima dată când l-a înfruntat şi credea că Depp o va împinge pe scări pe sora ei, Whitney.

„La acel moment mi-am amintit că auzisem că el a împins-o pe scări pe o fostă iubită - cred că era Kate Moss”, a declarat actriţa. Astfel, a acţionat pentru a o apăra pe sora ei.

Avocata lui Depp, Eleanor Laws, a remarcat că este prima dată când Heard menţionează incidentul cu scările şi că nu apare în nicio declaraţie de-ale ei făcute până acum.

„Nu mi-am schimbat vreodată povestea”, a afirmat Heard, care a recunoscut că nu a mai vorbit înainte de acel incident.

Referitor la un alt presupus incident petrecut în Australia, Laws i-a spus lui Heard că Johnny Depp nu ar fi putut să o ţină de păr cu o mână şi să o lovească cu cealaltă, pentru că avea o mână imobilizată în gips.

Ea a replicat că Depp a lovit-o cu gipsul, iar avocata a întrebat de ce nu a mai spus asta până acum. „Inventezi pe măsură ce mergi înainte”.

Heard a replicat: „Nu am inclus (în mărturie, n.r.) fiecare detaliu sau fiecare gând”.

Pe când se aflau în Australia, actriţa a spus că Depp a agresat-o frecvent. Întrebată de ce a ales să revină în aceeaşi casă din Australia împreună cu el, câteva luni mai târziu, ea a spus: „Johnny, monstrul, aproape că m-a ucis. Îl iubeam pe Johnny care nu se droga şi nu bea”.

Avocata lui Depp a adus în discuţie şi că, în 2015, Heard a avut o relaţie cu antreprenorul Elon Musk. Ea a negat că a avut o relaţie cu Musk sau cu altcineva cât timp a fost căsătorită cu Depp.

În sala de judecată au fost difuzate mai multe înregistrări cu discuţii ale celor doi şi certuri, în care Depp a putut fi auzit acuzând-o că l-a lovit şi că a aruncat cu diverse obiecte spre el.

Amber Heard a precizat că a acţionat doar pentru a se apăra şi a spus că, dacă îl contrazicea, el devenea violent.

Ei s-au cunoscut în 2009, când au filmat „The Rum Diary”. Au petrecut mai mult timp împreună atunci, însă relaţia a început în 2011, când s-au reîntâlnit pentru promovarea filmului. Un an mai târziu, Amber Heard a spus că el a început din nou să consume alcool şi droguri. S-au căsătorit în 2015. Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.