Sute de personae au fost evacuate, luni după amiază, dintr-un complex comercial şi din blocuri de locuinţe din zona de nord a oraşului Ploieşti, după ce pe un şantier a fost descoperită o bombă de aviaţie de 200 de kilograme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate, luni după amiază, dintr-un complex comercial care include un supermarket şi mai multe magazine de îmbrăcăminte şi de obiecte de uz casnic din zona de nord a Ploieştiului. 
Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, 200 de persoane au fost evacuate din supermarket şi alte aproximativ o sută din patru magazine aflate în acelaşi complex comercial, după ce în zonă a fost descoperită o bombă de aviaţie de mari dimensiuni. Alte zeci de oameni s-au autoevacuat din blocuri şi dintr-o benzinărie aflate în zonă. 
Bomba de aviaţie, care datează cel mai probabil din al Doilea Război Mondial, are 200 de kilograme şi nu poate fi detonată la faţa locului.
Astfel, pentru ridicarea în siguranţă a dispozitivului exploziv şi pentru detonarea acestuia, a fost solicitată  Unitatea Specială de Intervenţie în Situaşii de Urgenţă Ciolpani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.