PSD a transmis că ”prelungirea stării de alertă înseamnă eşecul strategiei anti-pandemie a Guvernului”, iar o guvernare ”care dă permanent vina pe cetăţenii săi nu poate trece o ţară prin criză”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O guvernare care dă permanent vina pe cetăţenii săi nu poate trece o ţară prin criză. În loc de solidaritate, PNL provoacă doar învrăjbire! Prelungirea stării de alertă înseamnă eşecul strategiei anti-pandemie a Guvernului”, a transmis, duminică, PSD.

Social-democraţii consideră că ”o ţară întreagă este obligată să deconteze prostiile liberale”, referindu-se la ”chefuri sfidătoare în vreme ce românii suportau restricţii; testare lipsită de logică, cu fluctuaţii aberante; măşti proaste pentru medici, generând focare COVID-19 în spitale; legi croite greşit, care au provocat vid legislativ”.

”Iohannis şi PNL au guvernat pe principiul «când sunt puţine cazuri - e meritul nostru, când sunt multe - e vina românilor». Şi au băgat întreaga Românie la terapie intensivă”, a mai transmis PSD.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.