Gigi Becali a declarat, sâmbătă, după amânarea meciului FCSB – CFR Cluj, din cauza unui caz de coronavirus la oaspeţi, că jucătorul infectat este Alexandru Păun şi că grupării bucureştene îi prinde bine faptul că nu va disputa astăzi această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acum, înainte să mă sunaţi voi am aflat, vorbeam cu Meme. Au un caz, pe Păun. Pentru noi e super bine, extraordinar. Pentru noi e bine. Şi că trebuia să jucăm peste patru zile după un meci care ar fi fost epuizant. Neapărat trebuia un punct să luăm. Dar mai ales pentru că noi jucăm Cupa şi deja ştim. Dacă am câştiga Cupa, după aia nu că nu jucăm, dar nu mai avem emoţia aia. Noi avem câte opt teste făcute la echipă şi acum mai trebuie să facem vineri unul. Eu ce vreau este să iau Cupa. După care, cât pot, împlinesc dreptatea. După ce vom lua Cupa o să jucăm cu echipa 1 să câştigăm meciul ăla. Pentru dreptate. E exclus (să rămână echipa în cantonament). Nu ştiu, nu fac eu programul. Nu mă bag la asta. Să hotărască alţii”, a spus Becali la Digi Sport.

Meciul FCSB – CFR Cluj era programat în această seară, la ora 21.00, în etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.