Fostul premier Victor Ponta afirmă după reţinerea fostului procuror Mircea Negulescu în legătură cu dosarul Tony Blair, în care Ponta este implicat, că fostul magistrat a influenţat direct decizii strict politice şi persoane publice din judeţul Prahova şi acuză că PNL se luptă să desfiinţeze Secţia Specială ”ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor politici”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Dl Negulescu a fabricat probe false / a şantajat persoane cercetate în alte dosare şi i-a obligat să depună mărturii false / a folosit ilegal statutul de martor cu identitate protejată pentru cei şantajaţi de el / a influenţat direct decizii strict politice şi persoane publice din judeţul Prahova / a avut un comportament şi acţiuni de crimă organizată folosind statutul de procuror şi puterile legale specifice funcţiei / a cheltuit milioane de lei din bani publici pentru războaiele lui de interlop / şi mai sunt şi alţii care au procedat la fel !  În SUA sau în orice ţara europeană democratică era de mult în penitenciar / în România până azi a fost protejat!”, a scris Ponta pe Facebook.
  
 El consideră că abuzurile grave ale celor care sunt plătiţi să aplice legea şi să facă dreptate nu au fost niciodată pedepsite în România şi afirmă că poate acum se schimbă situaţia.
”Şi acum înţelegeţi de ce se luptă PNL să desfiinţeze Secţia Specială - ca să îi protejeze pe infractorii care au fabricat dosare adversarilor lor politici!”, încheie fostul premier.

Fostul procuror Mircea Negulescu,în prezent exclus din magistratură, a fost reţinut miercuri de procurorii Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie.

Surse judiciare afirmă că reţinerea lui Negulescu are legătură cu dosarul Tony Blair, în care este implicat fostul premier Victor Ponta.

Potrivit procurorilor, Ponta ar fi beneficiat de 220.000 de euro de la Sebastian Ghiţă pentru a organiza vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, iar în schimbul banilor l-ar fi desemnat pe omul de afaceri drept candidat pe listele PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.