Un jandarm a fost rănit, miercuri seară, după ce maşina de Poliţie în care se afla s-a ciocnit, la intersecţia bulevardelor Aerogării şi N. Caramfil din Bucureşti, cu un alt autovehicul. Autospeciala avea în funcţiune semnalele luminoase şi acustice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Brigada Rutieră a anunţat că a fost sesizată, în jurul orei 16.50, printr-un apel la 112, despre producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Bd. Aerogării şi Bd. N. Caramfil, fiind implicată şi o autospecială de poliţie.
 
Din primele date a reieşit că o autospecială de Poliţie, condusă de un şofer în vârsta de 21 de ani, care se deplasa pe Bd. Aerogării, dinspre Bd. Ficusului către Bd. Al. Şerbănescu, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, în momentul în care a ajuns la intersecţia cu. Bd. N. Caramfil, s-a ciocnit cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani. 
 
În urma accidentului, a fost rănit un jandarm, pasager în autospeciala de Poliţie, acesta fiind transportat la Spitalul Elias.
 
Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.
 
Conform sursei citate, se fac cercetări la locul accidentului pentru a se stabili cauze şi condiţiile în care acesta s-a produs.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.