Grădina sediului Televiziunii Române va găzdui începând din 21 iulie, timp de opt săptămâni, spectacole de teatru susţinute de trupe din Bucureşti şi din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Debutul stagiunii este marcat de spectacolul „Zadarnicele chinuri ale dragostei”, după William Shakespeare, susţinut de actorii Teatrului „Lucia Sturdza Bulandra”. Tot ei vor juca, pe 22 iulie, spectacolul „Treapta a noua”, de Tom Ziegler. 

Următoarele două spectacole vor fi susţinute pe scena din curtea TVR de actorii Teatrului Nottara - „Despre olteni, cu dragoste”, după Marin Sorescu, şi „Repetiţia vieţii mele”, de Claudiu Sfirschi-Lăudat.

Fiecare dintre spectacolele stagiunii va avea mai multe reprezentaţii, astfel încât spectatorii să îşi poată alege data la care doresc să vină în zona special amenajată din curtea TVR.

Aceasta va fi a patra stagiune de teatru care are loc în curtea televiziunii. În program sunt incluse 18 spectacole de teatru, prezentate de 11 trupe, în 55 de zile (cu tot atâtea reprezentaţii).

Reprezentaţiile vor avea loc cu respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi în ceea ce priveşte distanţarea fizică şi de protecţie pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

Toate informaţiile despre programarea spectacolelor, ora de începere a lor şi regulile de desfăşurare pot fi găsite pe tvr.ro.

Biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale teatrelor, iar accesul se va face prin intrarea din strada Constantin Blaremberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.