Un protest la care participă persoane care reclamă abuzuri ale autorităţilor în legătură gestionarea pandemiei de coronavirus are loc, duminică, în Piaţa Victoriei. Oamenii protestează faţă de”dictatura sanitară” şi cei mai mulţi nu poartă măşti de protecţie şi nu respectă distanţa fizică. Participanţii cer ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”. Jandarmeria Bucureşti a anunţat că 13 dintre participanţii la protest au fost amendaţi. Raed Arafat le-a transmis protestatarilor că îi aşteaptă la spital, pentru că este imposibil ca din atâţia oameni cineva ă nu se îmbolnăvească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Raed Arafat, întrebat ce le transmite celor care nu cred în coronavirus şi protestează în Piaţa Victoriei: Îi aşteptăm la spital
CITEȘTE ȘI Jandarmii au amendat 13 dintre persoanele care participă la protestul din Piaţa Victoriei/ Jandarmeria Bucureşti: Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise

Protestul a fost organizat pe Facebook şi a început la ora 18.00.

Majoritatea persoanelor care participă la manifestare nu poartă mască de protecţie şi nu este respectată distanţa fizică, la faţa locului fiind mai multe echipaje de jandarmi.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Oamenii au steaguri tricolore, afişe cu mesaje împotriva autorităţilor, dar şi bannere pe care scrie ”Respectaţi Constituţia”, ”Jos dictatura medicală! La puşcărie” sau ”Stop dictaturii sanitare”.

”Vă aşteptăm în piaţă să arătăm acestor dictatori nazişti că nu pot să încalce drepturile omului la nesfârşit, că nu pot să ne ia copiii, bunurile şi libertatea de exprimare”, a transmis una dintre iniţiatoarele protestului.

Protestatarii cer ”libertate” şi strigă ”Hoţii”, ”Criminalii”, dar şi ”Vrem eliberare, nu carantinare”.

FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO - Inquam Photos / Octav Ganea

Protestatarii reclamă abuzuri ale autorităţilor comise în ultimele trei luni de zile, în legătură cu gestionarea pandemiei de coronavirus, pe care cei prezenţi în piaţă o neagă.

În plus, legea privind carantina şi izolarea aflată în procedură parlamentară este condiderată ”dementă”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.