Două maşini s-au ciocnit, duminică, în judeţul Covasna, 12 persoane, între care cinci copiii, fiind rănite. Toate persoanele au fost transportate la spitale, fiind conştiente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, duminică, la un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DJ 121 între localităţile Imeni şi Zăbala, judeţul Covasna.

”În  eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulţi şi 5 copii, iar şoferul unui autoturism a rămas încarcerat. S-a pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie şi s-au deplasat la faţa locului un echipaj de descarcerare, cinci ambulanţe  (1 SMURD şi 4 SAJ) şi o autospecială pentru transport victime multiple. Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată şi asigurarea măsurilor  de prevenire şi stingere a incendiilor”, a transmis ISU Covasna.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate sunt conştiente şi au fost transportate la Unităţile de Primiri Urgenţe din Sfântu Gheorghe şi Braşov.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.