Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David şi Victoria Beckham, şi-a anunţat pe Instagram logodna cu actriţa Nicola Peltz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt cel mai norocos bărbat din lume", a scris Brooklyn Beckham. "Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da", a povestit tânărul în vârstă de 21 de ani, sub o fotografie în care apare cu actriţa, în vârstă de 25 de ani. "Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc". 

Logodnica sa a distribuit aceeaşi fotografie, în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă cu volane. "Sunt nerăbdătoare să-mi petrec restul vieţii alături de tine, dragostea ta este cel mai preţios cadou", a mărturisit ea, înainte de a-i mulţumi surorii lui Brooklyn, tânăra Harper, pentru că le-a făcut fotografia. 

Fosta membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham, a fost încântată de logodnă, felicitându-i pe cei doi: "Cea mai emoţionantă veste. Nu putem fi mai fericiţi! Vă dorim dragoste şi o viaţă plină de bucurie", a scris ea. 

Brooklyn Beckham şi Nicola Peltz formează un cuplu din octombrie 2019 şi şi-au oficializat relaţia în ianuarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.