Simona Halep, care a câştigat anul trecut trofeul la Wimbledon, le-a mulţumit organizatorilor turneului pentru grija pe care o au pentru sportivi, chiar dacă în acest an nu se dispută competiţia. Ea a menţionat, prezentând şi ţinuta pe care ar fi purtat-o la Wimbledon, că abia aşteaptă să îşi apere trofeul în 2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi ar fi fost finala feminină. Mulţumesc, Wimbledon, pentru gestul tău generos faţă de sportivi şi pentru că ai atât de frumos grijă de noi, chiar dacă turneul a fost anulat. Clasă adevărată.

Nu am putut să port această frumoasă rochie NikeCourt pe terenul central în acest an, dar abia aştept să revin pentru a-mi apăra titlul în 2021”, a notat Halep pe Facebook.

Într-un interviu pentru BBC, Simona Halep spunea zilele trecute că a primit de la Wimbledon prosoape, o şapcă şi un tricou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.