Un poliţist de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Arad a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc în formă agravantă după ce, în urma unei percheziţii făcute la locuinţa sa într-un alt dosar, a fost găsită o cultură de cannabis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui agent şef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru trafic de droguri de risc în formă agravantă.

”În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie - iunie 2020, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad”, a anunţat, sâmbătă, DIICOT.

Vineri, în urma unor percheziţii făcute de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul poliţistului a fost găsită o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 de kilograme.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad.

Sâmbătă, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a poliţistului, pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.