Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, că meciul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a VII-a a play-off-ului, va fi dificil, în contextul în care clujenii nu au mai câştigat de două partide, iar gaziştii nu au nimic de pierdut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi greu cu Gaz Metan, mai ales că nu am reuşit să câştigăm de două meciuri. Sperăm să spargem gheaţa acum. Ştiu că ei vor da tot ce au mai bun la meciul cu noi, mai ales că nu au nimic de pierdut. Pandemia nu ne-a priit, pauza asta, nu suntem la maxim şi acest lucru s-a văzut la meciuri. Ni s-au luat goluri, puncte, cred că şi arbitrii au greşit, nu e doar vina lor...Mi s-a promis că în play-off va fi VAR, toţi arbitrii greşesc, dar VAR vine să repare. Am pierdut puncte că nu am avut VAR. Nu pricep de ce trebuie să jucăm cu doi jucători U21. Sunt multe lucruri care se întâmplă împotriva noastră. Dar totul depinde de noi, dacă vom câştiga următoarele patru meciuri şi sperăm să fie aşa", a declarat Petrescu.

CFR Cluj joacă, luni, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 20.30, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.