Încă trei angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi au fost confirmaţi, vineri, cu infecţie cu coronavirus. Astfel, în acest moment, numărul cadrelor din acest spital care sunt contaminate şi internate în spitale a ajuns la 71.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi erau cazuri de COVID-19 în 9 secţii ale Spitalului Judeţean Galaţi, iar vineri sunt încă două compartimente afectate: Terapie Intensivă şi Geriatrie.

Astfel, cazuri de infectare cu coronavirus sunt la Cardiologie - 22, Medicină Internă 2 - 28 de cazuri, la Chirurgie Generală, UPU, Oncologie, Urologie, Medicină Internă 1, Reumatologie, la Ambulatoriu de specialitate, ATI şi Geriatrie, fiind infectată, de asemenea, şi o liftieră.

Conducerea Spitalului Judeţean Galaţi anunţă că, deşi sunt infectaţi cu coronavirus 71 de angajaţi, majoritatea cadre medicale, activitatea în secţiile unităţii medicale se desfăşoară normal, deşi anevoios având în vedere numărul mare de specialişti care lipsesc.

În acest moment, în Spitalul Judeţean Galaţi sunt internaţi 361 de bolnavi, în toate secţiile unităţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.