Autorităţile presupun că actriţa Naya Rivera, cunoscută din serialul „Glee”, s-a înecat în lacul Piru din California, unde a fost văzută ultima dată împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste o sută de persoane, inclusiv echipe de scafandri, participă la operaţiunea de căutare a actriţei care a fost dată dispărută miercuri.

„Presupunem că a avut loc un accident şi că s-a înecat în lac”, a spus ajutorul de şerif Chris Dyer la o conferinţă de presă, citează Variety. „Scopul este de a o aduce pe doamna Rivera acasă familiei pentru ca ei să aibă un final”. 

Rivera a închiriat o barcă împreună cu fiul ei, miercuri, în jurul orei locale 13.00. Trei ore mai târziu, un angajat de la serviciul de închirieri a notat că timpul a fost depăşit şi a plecat în căutarea ei. El a găsit barca în partea de nord a lacului. Băiatul era în barcă, aparent adormit, iar Rivera lipsea.

Sergentul Kevin Donoghue a spus joi după-amiază că lacul are o adâncime de 9 metri în zona unde a fost găsită barca şi că operaţiunea de căutare a fost îngreunată de prezenţa copacilor şi a altor resturi în apă. El a spus că poate dura până la o săptămână pentru ca trupul să fie găsit.

„Nu avem niciun indiciu, după ce am vorbit cu fiul ei, că doamna Rivera a reuşit să ajungă la mal. El a dat suficiente informaţii anchetatorilor ca aceştia să concluzioneze că mama lui nu a mai reuşit să iasă din apă”.

Nu există camere de supraveghere în partea de nord a lacului, ci doar din zona de închiriere a bărcilor. Cei doi au fost filmaţi când au urcat în barcă. Băiatul purta o vestă de salvare, iar o a doua a fost găsită în barcă, a mai spus Donoghue. Actele şi geanta lui Rivera, care cunoştea lacul, au fost găsite în barcă.

Căutările au început miercuri după-amiază şi au continuat joi. Au fost folosite elicoptere, drone şi scafandri.

Dyer a adăugat că nu există indicii că actriţa era distrasă sau supărată.

„Nu pot accentua suficient că asta pare doar un accident tragic - a venit aici pentru o zi minunată şi ceva rău s-a întâmplat”, a mai spus el.

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”. În 2011, a semnat un contract cu Columbia Records şi a lansat un single, „Sorry”, cu rapperul Big Sean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.