Tehnicianul echipei Sepsi, Leo Grozavu, a declarat, joi seară, după calificarea în finala Cupei României, că formaţia sa trebuie să facă tot ce depinde de ea pentru a câştiga competiţia. El a precizat că în ultimele zile au avut loc la echipă unele discuţii aprinse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Performanţă bună, dar mare ar fi dacă aş câştiga şi finala. Băieţii merită toate felicitările. A fost o săptămână normală, veneam după două jocuri pierdute după greşeli, am avut discuţii, unele aprinse. Am ajuns aici, va trebui să ne mobilizăm foarte bine. Nu e uşor, sunt meciuri din trei în trei zile. Va trebui să facem tot ce depinde de noi ca să câştigăm”, a spus Grozavu în direct la Digi Sport.

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în finala Cupei României, învingând cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Poli Iaşi, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor. Sepsi a câştigat şi meciul tur, în urmă cu două săptămâni, scor 5-1. Echipa Sepsi va întâlni în finală FCSB, care a trecut în penultimul act de Dinamo (3-0 în tur, 1-0 în retur).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.