Cele 250.000 de dispozitive electronice conectate la internet destinate elevilor din mediile defavorizate vor fi achiziţionate prin intermediul Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC), joi, fiind publicată documentaţia de atribuire în SEAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin Hotărârea de Guvern nr. 370/2020 a fost alocată suma de 150 milioane de lei pentru achiziţia de 250.000 de dispozitive electronice conectate la internet, destinate elevilor din mediile defavorizate, fiind desemnat Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate (ONAC) pentru realizarea achiziţiei acestora. ONAC a demarat o serie de consultări de piaţă, cu scopul de a avea o imagine a capacităţii de producţie şi livrare a dispozitivelor electronice, în contextul pandemiei de COVID-19. Ca urmare a consultării pieţei au fost definitivate specificaţiile tehnice ale dispozitivelor electronice. Ulterior, documentaţia aferentă a fost supusă avizării Comitetului Tehnico-Economic pentru Societatea Informaţională, primind aviz pozitiv în data de 23 iunie 2020”, a transmis, joi, Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a precizat că ONAC a publicat, joi, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), documentaţia de atribuire ca urmare a definitivării etapei de planificare.

Odată cu publicarea în SEAP a documentaţiei, ofertanţii pot solicita ONAC clarificări şi depune oferte.

”Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate va comunica Ministerului Educaţiei şi Cercetării rezultatele achiziţiei, fiind direct responsabil de ducerea la îndeplinire a Hotărârii de Guvern nr. 370/2020”, a mai transmis Ministerul Educaţiei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.