Premierul Ludovic Orban i-a spus, la începutul şedinţei de joi a Guvernului, ministrului Sănătăţii Nelu Tătaru că îi va face o vizită lunea viitoare. El i-a cerut acestuia să convoace colegiul ministerului şi să organizeze şi o videoconferinţă cu directorii din Direcţiile de Sănătate Publică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am luat decizia să vă fac o vizită luni. Vă rog să convocaţi Colegiul ministerului şi să faceţi o videoconferinţă cu directorii DSP pentru a pune mai în detaliu planurile de intervenţie. Pregătiţi toate măsurile necesare pentru a face faţă la orice”, a afirmat Ludovic Orban, în debutul reuniunii de joi a Executivului. 
 
Şeful Guvernului le-a cerut miniştrilor să se mobilizeze în lupta cu noul coronavirus, iar instituţiile de control să se asigure că toată lumea respectă măsurile de protecţie sanitară.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.