O tânără de 19 ani din judeţul Galaţi a fost amendată pentru alarmarea Poliţiei după ce şi-a păcălit membrii familiei că a fost răpită, iar aceştia au sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii. Când a fost prinsă, tânăra a declarat că se află, de fapt, în Italia, dar a vrut să le facă rudelor o glumă de ziua ei, punând totul pe seama consumului de alcool şi a etnobotanicelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Galaţi a anunţat, joi, că autorităţile au fost sesizate, miercuri după-amiază, printr-un apel la 112 de o tânără de 23 de ani, din comuna Vânători, despre faptul că sora ei, în vârstă de 19 ani, este ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale, într-un spaţiu din municipiul Galaţi, de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod.

Ca urmare, poliţiştii şi jandarmii au început să verifice locurile care corespund descrierii şi spaţiile de cazare, fără însă a fi identificate însă persoane sau informaţii relevante cu privire la această sesizare. De asemenea, au fost informate şi celelalte structuri din cadrul IPJ Galaţi cu privire la eveniment.

În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de mama acesteia, un număr din Italia, poliţiştii şi-au dat seama că cele sesizate nu se confirmă.

Astfel, în urma unui apel video, tânăra de 19 ani a declarat că se află în Italia şi nu este victima vreunei infracţiuni, dar a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene.

Tânăra de 19 ani a fost sancţionată pentru alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.