Jandarmii au intervenit, joi, pentru evacuarea mai multor persoane aflate într-un supermarket din municipiul Galaţi şi în magazinele din apropiere, în urma unei scurgeri de gaz. Defecţiunea a fost remediată de echipe ale Distrigaz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Galaţi, joi, în jurul orei 11:35, echipajul de Jandarmerie aflat pe strada Brăilei, în cartier Micro 18, din Galaţi, a oprit traficul pietonal şi circulaţia autoturismelor din cauza unei scurgeri de gaz.
 
"Echipajul de jandarmerie care verifica respectarea măsurilor de distanţare socială şi purtare a măştii în spaţii închise, în timp ce se afla în zona unui supermarket din strada Brăilei, vis a vis de zona Parma, a simţit un miros puternic urmat de un jet de gaz. Imediat, jandarmii au evacuat persoanele aflate în supermarket şi magazinele din apropiere şi au trecut la blocarea trotuarului şi a străzii. Concomitent, jandarmii au apelat numărul unic 112 şi au anunţat incidentul", se arată în comunicat. 
 
La faţa locului a sosit un echipaj de pompieri şi o echipă a Distrigaz, care a remediat defecţiunea.
 
Echipajul de Jandarmerie a rămas în zonă pentru a se asigura că nu vor fi incidente ulterioare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.