Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Socar Petroleum preia dreptul de folosinţă asupra a cinci staţii de distribuţie carburanţi operate de către Ipeco.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Socar Petroleum preia dreptul de folosinţă asupra a 5 staţii de distribuţie carburanţi operate de către Ipeco. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea lor cu un mediu concurenţial normal”, a informat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe pagina web a autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

 Cele cinci staţii de distribuţie a carburanţilor, situate în judeţul Gorj, vor fi operate de Socar în baza unui contract de închiriere de lungă durată.

Socar Petroleum, companie aparţinând grupului Socar, activează preponderent pe piaţa carburanţilor, atât pe segmentul vânzărilor cu amănuntul, cât şi pe segmentul vânzărilor cu ridicata şi operează, în prezent, o reţea de 58 de staţii de distribuţie a carburanţilor la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.