Social-democraţii au transmis că moţiunea simplă la adresa ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, zis şi „Grindă” este împotriva modelului PNL de a administra statul şi anume „hoţie în loc de transparenţă, abuz în loc de legalitate şi prostie agresivă în loc de competenţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Marea familie liberală din administraţie, patronată de ministrul Grindă, a blocat ţara. PNL a ocupat statul cu incompetenţi şi hoţi! Le-au promis românilor reforma sistemului bugetar şi le-au oferit, în schimb, 15.000 de pile puse în funcţii doar pe baza carnetului de partid. Au vorbit de meritocraţie şi au adus în fruntea instituţiilor publice un val de coafeze, secretare sau şoferi”, au transmis social-democraţii, marţi, pe pagina de Facebook a PSD.

„Cumetria sufocă România”, mai precizează sursa citată. 

„Moţiunea de azi (marţi - n.r.) nu este despre ministrul Ştefan zis Grindă, deşi el reprezintă prototipul acestui sistem toxic. Este despre modelul PNL de administrare a statului: hoţie în loc de transparenţă, abuz în loc de legalitate şi prostie agresivă în loc de competenţă. Cumetria sufocă România!”, conchid social-democraţii pe reţeaua de socializare.

Camera Deputaţilor dezbate şi votează, marţi, începând cu ora 14.00, moţiunea simplă împotriva ministrului Ion Ştefan intitulată ”Guvernul PNL după Grindă se cunoaşte”. În 9 iulie, dezbaterea a fost amânată marţi din cauza unor probleme de sănătate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltării Ion Ştefan, care a invocat probleme de sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.