FC Dallas s-a retras din campionatul MLS, care începe miercuri, după ce 10 jucători ai echipei şi un membru al staff-ului au fost testaţi cu noul coronavirus, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă al MLS, zece jucători şi un membru al staff-ului tehnic au fost testaţi pozitiv de la sosirea lor la Orlando (Florida), unde turneul numit MLS Is Back (MLS Revine) urmează să înceapă miercuri.

Din martie nu a avut loc niciun joc în campionatul nord-american de fotbal din cauza pandemiei de coronavirus. La acest turneu participă 26 de francize reunite la Disney World, în Orlando, fiecare echipă fiind izolată într-o bulă de protecţie.

Nashville SC, prezentă la Orlando, a fost de asemenea afectată de o serie de cazuri, cinci potrivit presei americane, dar nu s-a retras. Echipa trebuie să joace, miercuri, împotriva formaţiei Chicago Fire.

Carlos Vela, vedeta mexicană a echipei Los Angeles FC, a renunţat să participe la turneul de reluare a campionatului, din cauza creşterii semnificative a numărului de cazuri Covid-19, în ultimele săptămâni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.