Preşedintele american Donald Trump se întoarce, la sfârşitul acestei săptămâni, pe estradele campaniei electorale, la New Hampshire, de această dată în aer liber, după fiascoul mitingului de la Tulsa, în toiul epidemiei covid-10, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitingul ”Make America Great Again” (”Să facem America măreaţă din nou”, MAGA) urmează să aibă loc sâmbătă, la 11 iulie, la Portsmouth, a anunţat în weekend campania sa.

”Tuturor participanţilor li se vor da măşti pe care vor fi încurajaţi puternic să le poarte”, a anunţat echipa sa de campanie.

Miliardarul republican, care candidează la 3 noiembrie la al doilea mandat de patru ani, şi-a reluat campania electorală la 20 iunie, la Tulsa, în Oklahoma.

Însă multe rânduri de scaune goale nu au contribuit la prezenta imaginea unui candidat care să găsească un nou impuls.

Iar imaginea întoarcerii sale la Casa Albă, la miezul nopţii, cu un aer abătut şi cu cravata desfăcută, a devenit un simbol al unei receniri eşuate.

Toate sondajele la nivel naţional arată de mai multe săptămâni în aceeaşi direcţie -  Donald Trump pierde teren în faţa rivalului său democrat Joe Biden.

Toţi observatorii îndeamnă la prudenţă, subliniind că maisunt patru luni de campanie, însă subliniază că avansul înregistrat de Biden faţă de Trump este mult mai important decât cel de care dispunea Hillary Clinton în aceeaşi perioadă, în urmăcu patru ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.