O petiţie, semnată de aproape 300.000 de persoane, cere anularea lansării filmului "Habit", lungmetraj independent semnat de Janell Shirtcliff şi în care joacă actriţele Bella Thorne şi Paris Jackson, aceasta din urmă acuzată de "anticreştinism".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul se află în post-producţie. Intriga este în jurul unei tinere (Bella Thorne), o fată obsedată de Iisus, care se trezeşte într-o afacere cu droguri eşuată, potrivit Variety. Ea reuşeşte să scape, deghizându-se într-o călugăriţă. De mai multe ori în film, Paris Jackson îi apare acesteia în chip de Iisus. 

"Un nou film hollywoodian blasfemator, care va fi lansat curând, îl înfăţişează pe Iisus drept lesbiană. Filmul "Habit" o are în distribuţie pe Paris Jackson care joacă rolul unui "Iisus lesbiană". Niciun distribuitor nu a semnat pentru difuzare. Aşa că, să difuzăm mesajul şi să trezim oamenii în faţa acestui tip de gunoi anticreştin care se răspândeşte în zilele noastre, dar care, cumva, este acceptat de societate", se arată în textul petiţiei. 

Aşa cum precizează Variety, textul care promovează filmul nu menţionează nicăieri că fiica lui Michael Jackson joacă rolul unui Iisus în versiune lesbiană. Aşa cum a relatat The Guardian, se ştie că personajul ei va avea "un inel în nas, părul ondulat şi o rochie tradiţională". 

În distribuţie sunt: Hana Mae Lee, Gavin Rossdale, Caroline D’Amore, Josie Ho, Andreja Pejic, Larissa Andrade, Libby Mintz, Jamie Hince, Ada Mogilevsky, Damon Lawner şi Michael Suppes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.